Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü

 

Sokaktaki dostlarımızın kahramanı olun!

İlan Kategorisi:

AÇIKLAMA:

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi

Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Merkezi

444 69 89

veteriner@avcilar.bel.tr

WhatsApp Hattı: 0 (530) 053 7304

BARINAK ZİYARETLERİ

Rehabilitasyon merkezimiz haftanın her günü 13:00 ile 15:00 arası ziyarete açıktır. İlçe genelinde talep olması halinde okul ziyaretleri de yapılabilmektedir.

SAHİPLENDİRME FAALİYETLERİ

Rehabilitasyon merkezimizde bulunan ve sağlığına kavuşan köpekler vatandaşlar tarafından sahiplenilmektedir. Müdürlüğümüze kimlik fotokopisi ikametgahınızı gösterir evrak ve tasma ile 13:00 ile 15:00 arası müracaat edilmesi gerekmektedir.

OKUL EĞİTİMLERİ

Müdürlüğümüz ilçe genelinde bulunan ilköğretim ve ana sınıflarında periyodik olarak hayvan sevgisinin aşılanması maksadı ile eğitimler ve bu konuda bilinçli toplum yetişmesine katkı sağlamaktadır.

Hayvan Rehabilitasyon Merkezi: https://www.avcilar.bel.tr/

Doğrulanmış kullanıcı

05.02.2023 17:05

87 gün, 14 saat

İlan No 7061 45209 toplam görüntüleme, bugün 18

İlan Sahibi

Avatar of Kirikkuyruk_dan_ilan

Kirikkuyruk_dan_ilan

Üyelik Tarihi: 23.04.2022
Belediye veya hayvan barınağı ile iletişime geçmek isterseniz, lütfen ilandaki numaralar veya e-posta ile iletişime geçin. Bu kullanıcının tüm ilanları Kirikkuyruk.com tarafından oluşturulmuştur.

İlan sahibine mesaj gönder

İlan sahibine mesaj gönder

İlan sahibine mesaj göndermek için üye girişi yapmanız gerekir.

YORUMLAR:

Değerlendirme & Yorumlar

1 Ortalama
(3)
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
3

Düşüncelerinizi diğer ziyaretçilerle paylaşın.

Yorum yaz →
  1. Kötü Hizmet
    Cihanmaltepe - 26.08.2021

    Sizden bu ay iki defa sokak kedileri için yardım istedim ve bir çok sorun ile karşılaştım bunları buraya bırakıyorum umarım bir faydası olur.
    1- Evimin önünde bulunan 3 tane küçük sokak kedisi çok kötü durumdaydı aradım kendilerini gelip almalarını rica ettim. İlk karşılaştığım soru kedilerin annesi var mı oldu. Anneleri olan kedileri sağlık durumları kötü olsa bile ölüme terk edebiliyoruz sanırım. Kötü bir ayrımcalık. Neyse kediler alındı ama bu süreçte tam bir felaketti görevli kişi geliyor istemsiz suratı asık şekilde bu kediler büyük yok işte anneleri var gibi bahaneler üretiyor. Burada ki isteksizliği keşke daha iyi bir şekilde anlatabilsem sizlere. Kediler alındıktan sonra bu süreci takip edebilmek adına arıyorum çağrı merkezini ilk görüşmemde kediler alınmamış deniliyor kontrol edilmesini istedikten 5 dk sonra kedilerin alındığı karışıklık olduğu falan belirtiliyor. Bir haftalık bakımdan sonra kediler alındığı adrese bırakıldı dediler ve bu nokta tam bir felaket. 3 kedi geri getirilmişti fakat bunlardan bir tanesini daha önce görmemiştim diğer yavrular ile alakası yoktu. Ve daha önce bu konular ile karşılaşmamak için geri getirilirken haberdar edebilir misiniz numaramı bırakayım dediğimde öyle bir hizmetimiz yok dendi. Yani bu şahıslar kendi isteklerine göre kediyi her hangi bir yere bıraksa bile bizim maalesef bu durumu doğrulayabilme şansımız olmuyor. Bu durumu ilettikten sonra da biz kedileri bıraktık dendi bana maalesef. Ben burada kedilerin bakım sürecinden şikayetçi olmuyorum yanlış anlaşılmasın içeride ki çok çirkin düzensizlikten bahsediyorum.

    2- İkinci durum ise geçtiğimiz hafta sokakta ufak bir kedi gördüm çok ateşi vardı hemen alıp her hangi bir veterinere götürdüm bir gün orada tutulduktan sonra kediyi alıp buraya getirmek zorunda kaldım çünkü normal veterinerlerde ki fiyatlar çok can yakıyor maalesef. Bu durumu veterinerle görüştükten sonra sorun teşkil etmeyeceğini taburcu etme süresinin 1 saati geçmezse iyi olabileceğini belirtti. Kediyi alıp buraya getirdim elimde ufak bir yavrucağız ile kapılarına gittiğimde durumu çok acil çok kötü durumda yardımcı olabilir miyiz diye gözlerinin içine baktığım kişilerin bana ilk sorduğu şey karşısında şoka uğradım.
    -Nereden geliyorsunuz, adresiniz neresi ?
    Bu büyük bir şaka mı ?!
    Ben burada ufak bir yavru için debeleniyorum siz bana adres soruyorsunuz bu sırada kedi hala kucağımda ve hiç bir müdahale de bulunulmuyor!
    Diyelim ki ben farklı bir şehirden geldim ve sokakta kedi görüp getirdim o zaman bu kedileri ölüme mi terk ediyoruz ben farklı bir ilçe de yaşadığımdan dolayı ?!
    Ben adresle ilgili bir sorun olmadığını önce kediye bakabilir misiniz dedikten sonra kedi kucağımdan alınıp yoğun bakıma koyuldu.
    İçler acısı bir sistem. Umarım bu yazdıklarımız kimilerinin dikkatini çeker ve bu sorunlar giderilmeye çalışılır kendimiz için bir şey istemiyoruz hayvanların sağlıkları söz konusu burada lütfen buna odaklanalım.

  2. Umursamaz bir hizmet
    Gamzeuls30 - 12.06.2022

    Bahcede yaralı ve yağmurda sırılsıklam olmus bir kedi buldum bir türlü tutamadım kediyi ve bu saçma sistemden yardım istedim. İnanılmaz suratsız memnuniyetsiz biri geldi ve bşz bahcelere girmiyoruz diyerek hiçbir sekilde yardımcı olmadı. Kendim halledebilsem zaten sizi cagırmazdım yardım edemeyecekseniz gidin o zaman dedim ve iyiii tamam dedi umursamadı bile bu nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık hayretler içersinde kaldım gercekten böyle bir hizmete lanet olsun

  3. Veteriner mi?

    Bok gibi bı barınak sokak kedisi götürdüm kısırlaştırmak için yaptılar ama rezil halde verdiler yavrucak pislik icindeydi.Antibiyotik tedavisi olması gerekiyormuş en az 1 gün gözetim altında kalması gerekiyormus.Ama nerdeeee CHP belediyesi işte anca bu kadar olur.hic sasirtmiyo bu parti çalışanları nedense.vel hasıl kelam yavrucak 3 gün sonra yeme içme tamamen kesildi doktora götürdüm yapılan işlemden sonra enfeksiyon kapmış yeme içme olmadığı için böbrek yetmezliği olusmus.bir sürü ilaç aldım serumlar taktırdım ama yavrucak dayanamadı maalesef öldü siz siz olun sakın götürmeyin gerçekten rezalet bi yer pislik içinde leş gibi kokuyo iğrenç ötesi bi yer hayvanları götürüp de vebalini almayin

Bu ilan için yorum yaz